Speelkwartier richt zich op het verbeteren van de levensstijl middels gezond eten en bewegen. Je kan hier niet vroeg genoeg mee beginnen, daarom wordt er bij Speelkwartier training gegeven aan ouders met het jonge kind.

Ouder en kind workout (van 8 maanden tot 6 jaar)
– Babygroep (8 mnd – 24 mnd)
De ouder krijgt een uitdagende fysieke training waarbij de baby niet alleen aanwezig is maar ook deelneemt aan de training. Er wordt samen gespeeld, je gaat onder andere squaten met je kleine samen en andere oefeningen doen.
– Peutergroep (24 mnd – 4 jaar)
Bij de peutergroep staan de kinderen meer centraal. Zo kan er bijvoorbeeld pakkertje en verstoppertje gespeeld worden. Maar ook hier wordt een sportieve twist aan gegeven zodat de ouder fysiek uitgedaagd wordt. Daarnaast staat bij speelkwartier vliegen standaard op het programma. Geweldig voor de kids en uitdagend voor de ouders waarbij ouders met alle niveaus welkom zijn
– Stoeitraining (4 – 6 jaar)
De stoeltraining draait om de kinderen. De kinderen maken kennis met verschillende steenvormen, tikspellen en nieuwe bewegingen. Daarbij zijn de ouders aanwezig en voegen zij de helft van de tijd in bij de training om bijvoorbeeld samen te kunnen stoeien. Stoeien doe je niet alleen met je vader maar ook met je moeder!

Voor meer informatie verwijs ik naar de site van Speelkwartier.