Mentale training voor de coach
Als coach moet je ook presteren. Je bent als coach constant bezig om voor het team de beste beslissingen te nemen. Je houdt daarbij rekening met persoonlijke factoren, tegenstanders, omstandigheden en mogelijk ook belangen van de club. Hoe speel je als coach het beste op de verschillende teamleden in? Is het nodig om een hecht team te zijn om tot de beste prestaties te komen? Hoe breng ik een team dichter bij elkaar? Wat breng ik als persoon mee in mijn coachstijl en het contact met de spelers?
Dit zijn onder andere vragen die behandeld kunnen worden in een coachtraject. Een coachtraject is afgestemd op jou als persoon waarbij er gekeken wordt naar de interactie met de individuele spelers en het team.

Team
Verder is er ook de mogelijkheid om mentale training voor je sporters aan te bieden. Hierbij kan je denken aan het aanbieden van begeleiding voor je sporters in hoe ze met elkaar om kunnen gaan. Welker persoonlijke factoren zij meebrengen in het samenspel en waar zij behoefte aan hebben in teamplay tijdens het spel.
Zie ook teams

Workshops
Het is ook mogelijk om workshops voor het team te geven. Denk hierbij aan workshops gericht op bijvoorbeeld teamdynamica en communicatie.